Hoi mijn naam is Nathalie,

Ik woon al zo’n bijna 5 jaar op de zorgboerderij van ellen en Stanley,
Mijn leven is niet bepaald makkelijk geweest en ben van het ene pleeggezin in het andere verhuist en opname na opname en heb al heel wat jaren last vast psychische klachten.

Toen ik op de furmerusstraat kwam te wonen(dat zijn de 2 woningen in Sneek van de zorgboederij) was het voor het eerst dat ik in een stabiele woonomgeving terecht kwam. Ellen en Stanley waren zo lief voor mij wat ik helemaal niet echt gewent was.
Omdat het een tijdje wat minder goed met mij ging ben ik voor een korte periode bij Ellen en Stanley in gaan wonen en wat een warm bad was dit zo veel liefde, zorg, en rust en ook de kinderen namen het goed op.
Wat mij verbaasde is dat het in de periode dat het minder goed met mij ging ze mij nooit hebben laten vallen, dat was voor mij echt heel bijzonder(want in het verleden was dat namelijk allang het geval)

Ze hebben mij geholpen meer uit bed te komen, mij minder te verwaarlozen, meer dagbesteding te gaan doen op de zorgboederij die voor mij bestaat uit: paardrijden, wandelen, en creatief lekker bezig zijn en nog veel meer  waar ik echt enorm van geniet.

In oktober 2013 ben ik verhuist naar de woonboerderij in ijlst, hier heb ik het zo ontzettend naar mijn zin.
Ellen en Stanley hebben mij heel erg geholpen en daar ben ik ze zo onwijs dankbaar voor meer dan dat ik in deze woorden heb beschreven.
Ook het lieve personeel waar ik erg aan gehecht ben, ben ik onwijs dankbaar voor alles wat ze voor mij hebben gedaan en nog doen
Ze hebben mij enorm geholpen: Om beter voor mijzelf op te komen dus ook zo mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn financiën op orde te houden en mij te begeleiden duizendmaal dank!
Verder is het wonen in ijlst super, je hebt hier lieve mensen om je heen en natuurlijk de dieren waar ik volop van geniet
Het wonen hier is echt uniek en heel fijn.

Lieve Ellen en Stanley en lief personeel ik hou van jullie!

Veel liefs,
Nathalie

08-06-2016